2009-08-30

SEXTIONIO - följ med!

nu ska jag vara sådär underbart rolig igen och byta blogg. den här gången kommer adressen vara betydligt lättare, då det är en underblogg till min fotoblogg. ellerenellen.blogg.se/jagskriver kommer det vara, och det kommer bli frääääänt.

ni hittar mig alltså HÄR från och med nu.
puss.

4 kommentarer:

Anna sa...

Avar: Du förstår, bara för gubbarna ser ovårdade ut, betyder inte det att deras tröjor är svettiga och smutsiga. Och de strävar med all säkerhet inte efter att vara elternativa, då du påpekade att de hade långt skägg och förmodligen alltid har sett ut så. Det är astufft. Men som sagt, jämför man Oskarshamnarna med stockholmsfolket, så ser folket här ut som en hög med bonddrägg, de också. Ganska fula frisyrer och kläder.

ellen - shut the fuck up and let me talk sa...

Anna: "du förstår": nu är ju fallet faktiskt så att gubbarna (även vissa kvinnor/tanter) som ser ovårdade ut också är det, har smutsiga och svettiga kläder. när man börjar må illa av att det luktar dött när någon går förbi tycker jag är ett väldigt tydligt tecken på att den inte varit i kontakt med duschtvål på länge.

några som däremot strävar efter att vara alternativa är dagens ungdom, förstår du. du förstå, alla dessa emos. dom vill bli sedda för att ha en egen stil, för att våga stå upp för sig själva och bära det dom tycker är snyggt, förstår du. exempelvis bandtröjor med något stenhårt band, kajal och nitar. du förstår, det är det som är grejen: att dom som försöker se alternativa ut inte alls är alternativa, utan bara någon i mängden.

a sa...

Fast om du skulle jobba med jordbruk och djur, precis som bönderna gör, så skulle du också veta att det inte spelar någon roll om man använder tvål i mängder, man luktar i alla fall.

Och jag (till exempel) tar inte på mig Mansontröjor för att vara häftig och sedd, utan för att jag tycker om honom, musiken och gillar kläderna. jag har hellre på mig något jag gillar och jag tycker är snyggt, än något som är fult och inte skönt.

ellen - shut the fuck up and let me talk sa...

Anna: nej. man luktar inte ständigt svett för att man är bonde och arbetar på sin gård. möjligtvis typ hö eller koskit, men fan inte svett. det är enbart för att man inte skött sin hygien ordentligt.

precis som du klär dig i bandtröjor finns det dom som enbart köper sina kläder på JC - och, precis som du, tycker att det är väldigt fint och bekvämt.